Startlister – Information – Mest publikumsvenlige WRE event

Startlisterne for hele DANISH SPRING Chase & Relay weekend er klar. Læs venligst Instruktionen /Bulletin 2 – specielt om stævnepladsen og race-formatet med gaflinger, tætsiddende poster og kortvend/kortskift i Chase på side 2-3. Endnu ikke tilmeldt? Køb dit startnummer til et eller alle tre løb i stævneinformationen (læs nærmere på instruktionens sidste side).

Løbere udvalgt til GPS Tracking vil blive annonceret sammen med startlisterne ophængt på stævnepladsen. GPS-enhederne skal hentes i stævneinformationen.

Cirke 4 cm let sne fandt vej til Gribskov i onsdags (klik her for at se et par billeder). Landskabet er smukt og orienteringen bliver mere udfordrende i en del områder. Sneen på den bare jord er ikke noget problem, men vær varsom ovenpå forsne grøfter og moser, samt hvor der kan være is nedenunder på skovvejene. Vi kan vente koldt og tørt vejr og vi vil gøre yderligere for at det bliver lidt hyggeligt i det store Cirkus-telt med stævneinformationen, cafeteriet og SSports bod.

PassagerDS2013Chare

DANISH SPRING 2013 bliver måske det mest publikumsvenlige World Ranking Event nogensinde? WRE-klasserne starter på Arenaen, passerer 3 gange og går i mål indenfor en halv time! Fine publikumsforhold med “publikums-højen” (bagest i billedet), speakning, RadiO, GPS-tracking og videoproduktion.

Vi ønsker jer alle en oplevelsesrig løbsweekend!