DANISH SPRING Chase & Relay weekend 2013 er komplet!

Women Open Day podium. Foto: Gert Steffensen
Men Open Day podium. Foto: Gert Steffensen

De intense 24 timer er nu historie og jeres fokus allerede vendt mod de næste løb – sikkert inklusive de store stafetter 10MilaJukola og måske den nye NightHawk i Norge til august. Tillykke til OK Pan Århus og Lillomarka OL for deres sejre i den samlede stafet. Samt til Anastasia Tikhonova, MS Parma og Nicholas Oskarssson, Lillomarka OL for WRE sejrene. Også tillykke til alle andre præmietagere af DS singletter eller T-shirts, compressions-sokker og en masse ekstra gear fra SSport. SSport er en professionel leverandør af løbe-brands, event grej (hegn, portaler, bannere, skilte etc.), samt løbsarrangør.

De samlede stafet-resultater er her, sammen med alt det andet på Resultat-siden. Onlineresultater, endelige resultater, kortvend-løsningen, samt ventetid på præmieoverrækkelsen var ikke optimal. Men live GPS tracking og facebook blev et hit. Og vigtigst: Banelæggerne havde gjort et godt job! Gense nogle af banerne på TracTrac REPLAY eller fx på 3DRerun. Se også fede sager på facebook feeds (også for ikke-facebookere), billedgalleriet og mere. Har du glemt noget til løbet, så hold øje med siden med glemte sager.

Tak til alle deltagere for jeres entusiasme – som gjorde stævnet meget større end antallet af tilmeldte. Vi nød at have jer her!

Gunner Sie, stævneleder DANISH SPRING 2013