Velkommen til … !

DANISH SPRING

På vegne af hele teamet bag DANISH SPRING, som er løbere fra HSOK og OK Øst Birkerød, byder vi dig velkommen til endnu et orienteringsstævne af høj kvalitet. I 2017 er det 6. år i træk at DANISH SPRING finder sted, og der er igen i år lagt vægt på at finde terræner og planlægge baner, som tilbyder det bedste til alle aldre og niveauer. DANISH SPRING er et World Ranking Event, Junior- og Seniorranglisteløb, samt Ungdomscup. Endvidere er terrænerne højst relevante for Veteran-VM 2018 (WMOC). Det betyder, at vi hele tiden gør vores ypperste for at arrangere et attraktivt stævne for løbere fra hele verden. En udfordring vi synes er spændende og håber lykkes.

DANISH SPRING gentager succesen med tre individuelle konkurrencer:

  • Sprint Fredag, 24. marts 2017
  • Mellemdistance Lørdag, 25. marts 2017
  • Langdistance Søndag, 26. marts 2017

Derudover er der mulighed for at skabe din egen træningscamp med yderligere 5 træningstilbud i interessante skove i området.

Få alle nyheder og al information her på hjemmesiden. Du kan også følge os på facebook, og du må meget gerne sprede det gode budskab om DANISH SPRING med dine klubkammerater og andre venner.

Ved sidste års stævne deltog over 800 løbere, og vi glæder os til at byde alle jer og mange flere velkommen til Nordsjælland igen.

Rigtig god fornøjelse!

DANISH SPRING teamet

Emil Ruud & Gert og Mette Steffensen

Information om 2017-stævnet lander i det tidlige efterår!

 


Countdown

Sponsors

Loberen